De Pastorie

Menu – “Alles naar Wens…” A Touch of Paris

MENU “AAN DE BOORDEN VAN DE KLEINE NETE” – CLOSING WEEK MENU

!! Menu verkrijgbaar vanaf 26/03/2025
op de pop up locatie “De watermolen”, Houtum 61 te Kasterlee

‘De Watermolen’ is altijd synoniem geweest voor klassiekers!
In de laatste week dat we hier koken serveren we een bijzonder menu!
De geselecteerde klassiekers steken we in een nieuw kleedje met een moderne twist.

Prelude:

Beignet | tomami | aubergine | piment d’ espelette
Flespompoen | gember | balsamico | paprika | kummel
Komkommer | gorgonzola XO | sesam | ponzu
Bio Zalm “label rouge” | soja | Miso | jalapeño peper | roerei

Geniet mee..

MENU

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

Menu “Mid-Week Special” A Touch of Paris

!! Menu verkrijgbaar vanaf 15/02/2025
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te kasterlee

Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).

MENU NAAR MARKTAANVOER

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“Business-time Club” A Touch of Paris

Geserveerd ’s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)

3 – gangen menu “Business-time70.00
Aangepaste wijnselectie28.00

We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

“A la Carte” Maart 2025 “A Touch of Paris”

Voorgerechten

Morilles | Les Morilles | Morels
Gevulde morilles | groene asperges | Comté | eigeel | winter truffel

Pommes Moscovite
Kaviaar “Imperial Heritage” (30 gram)

King Krab  |  Crab Royal  |  King Crab
King Krab | yuzu  |  dille

Ganzenlever terrine |  le foie d’oie  |  Gooseliver
Ganzenlever  |  Gerookte paling  |  Porto  |  kersen  |  Shiso

Zeebaars |  Le Bar de ligne  |  Seabass
Zeebaars | little gem | kappers | koolrabi | French dressing

Langoestien  |  langoustine  |  Deep sea lobster
Langoestien xxl  | mango | wortel | curry Jaïpur | tandoori

Jacobsvrucht  |  Coquille St-Jacques  |  Scallops
Coquille |  Pancetta  |  kastanje champignon |  Parmezaan  |  winter Truffel

Hoofdgerechten – Te land en ter zee

Tarbot |  Le Turbot  |  Turbot
Tarbot | kastanje chamignon | beurre blanc | knolselder | pommes soufflé

Zeetong  |  La Sole  |  Sole
Noordzee tong | oester “Irish Mor” | grijze garnaal | Riesling sabayon

Kreeft  |  Le Homard  |  Lobster
Europese kreeft | Nduja | pulpo | fideua

Zwezerik  |  Le Ris De Veau  |  Sweetbread
Zwezerik | shiitake | buikspek | winter truffel

Kalf  |  Le veau  |  Veal
Kalf lende | zuurkool | knolselder | pani puri | béarnaise

Wagyu Kagoshima A4  |  Le Boeuf Kagoshima Wagyu A5  |  Wagyu Kagoshima Beef A5
Wagyu | kimchi | zwarte look | artisjok

Duif uit Anjou | Pigeon | Pigeon
Duif uit Anjou | aardpeer | pecannoot | zwarte olijf | molé

Ganzenlever | Le foie d’oie | Goose liver
Ganzenlever | Beuling | Amontillado | hazelnoot

Aanpassingen in menu’s en à la carte kunnen voor een meerprijs zorgen!