
Menu

"Alles naar Wens…"
Prelude
Brie de meaux | shiso | granny smith | mosterdblad
Rode biet | miriekswortel | kappers | Worcester
Cavaillon | sesam | yuzu
"Irish Mor" oester | dashi | beurre blanc | bieslook
Menu
Hamachi
Hamachi | venkel | mango | Thaise basilicum
Voor de leifhebbers "Imperial Heritage" kaviaar (facultatief)
Kreeft
Kreeft | bumbu | curry Jaipur | bisque | Tom Yum
Zalmforel
Zalmforel | wortel | doperwt | miso | ikura
Zomer ree
Zomer ree | kersen | girollen | kriekbier | pijnboompit
Aardbei
Aardbei | honing | yoghurt | bijenpollen | dennentopjes
Rabarber
Rabarber | framboos | vlierbloesem | hibiscus | witte chocolade
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

A la Carte
Voorgerechten
“Torro” Tonijn
Torro | yuzu | courgette | verbena | Imperial Heritage kaviaar
Ganzenlever 2 bereidingen
Terrine | shiso | honingmeloen | verbena
Gebakken | rabarber | kersen | hazelnoot
King Krab
King Krab | ponzu | dille | koolrabi | Imperial Heritage kaviaar
Zeebaars lijngevangen
Zeebaars | french dressing | kropsla | pijnboompit | kappers
Asperge & Morielle
Asperge | morielles | tuinboon | bearnaise
Risotto
Risotto | Groene kruiden | Parmezaan | Witte Alba Truffel 7 gram
Langoustine
Langoustine | tom kha gai | tamarinde | galangal | buddha’s hand
Hoofdgerechten
Kreeft
Kreeft | kerrie | bisque | parel couscous | granaatappel
Tarbot
Tarbot | asperge | tuinboon | vin jaune | morielle | ganzenlever | postelein
Zeetong
Zeetong | girollen |asperge | tuinboon | mossel | beurre blanc
Zwezerik
Zwezerik | spinazie | umami | zwarte look
Wagyu Kagoshima A5
Wagyu | bearnaise | Pommes Pont Neuf | kropsla
Lam
Lam | salie | artisjok | N’duja | polenta | dijonaise
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.