MENU “AAN DE BOORDEN VAN DE KLEINE NETE” – CLOSING WEEK MENU
!! Menu verkrijgbaar vanaf 26/03/2025
op de pop up locatie “De watermolen”, Houtum 61 te Kasterlee
‘De Watermolen’ is altijd synoniem geweest voor klassiekers!
In de laatste week dat we hier koken serveren we een bijzonder menu!
De geselecteerde klassiekers steken we in een nieuw kleedje met een moderne twist.
Prelude:
Beignet | tomami | aubergine | piment d’ espelette
Flespompoen | gember | balsamico | paprika | kummel
Komkommer | gorgonzola XO | sesam | ponzu
Bio Zalm “label rouge” | soja | Miso | jalapeño peper | roerei
Geniet mee..
MENU
Schotse zalm “uit eigen rokerij” | mierikswortel | bieslook « Imperial heritage » kaviaar – (Facultatief 10 gram) Sierra de Toloño, Rioja Blanco -S- 2023 |
Kreeft Bisque in stijl « Cappucino »| kreeft Sierra de Toloño, Rioja Blanco -S- 2023 |
Rivierpaling Paling in ‘t groen “Ode aan Moeder Biermans” Brunel de la Gardine, « Valée du Rhône «, -F- 2023 |
Tarbot Tarbot moot | mosterdsaus | primeur asperges | morielles | Postelein Brunel de la Gardine, « Valée du Rhône «, -F- 2023 |
Rund Filet pure BWB | béarnaise | pommes Pont-Neuf | Kropsla Clos de Lôm, « Vino di Finca », Valencia -S- 2022 |
Dame Blanche De “Echte Dame Blanche” -à la minute- Amandel krokant |
Menu “Alliance” – Alles naar Wens… | € | 120,00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 45,00 |
Sappenarrangement | € | 40.00 |
Dessertwijn (Facultatief) | € | 10,00 |
Heritage Kaviaar 10 gram | € | 22.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
!! Menu verkrijgbaar vanaf 15/02/2025
op de pop up locatie De watermolen, Houtum 61 te kasterlee
Geserveerd van woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag
(uitgezonderd vrijdagavond en feestdagen).
MENU NAAR MARKTAANVOER
4-gangen – “Mid-week special” Menu | € | 90.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 35.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Geserveerd ’s middags van woensdag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen)
3 – gangen menu “Business-time | € | 70.00 |
Aangepaste wijnselectie | € | 28.00 |
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
Voorgerechten
Morilles | Les Morilles | Morels
Gevulde morilles | groene asperges | Comté | eigeel | winter truffel
Pommes Moscovite
Kaviaar “Imperial Heritage” (30 gram)
King Krab | Crab Royal | King Crab
King Krab | yuzu | dille
Ganzenlever terrine | le foie d’oie | Gooseliver
Ganzenlever | Gerookte paling | Porto | kersen | Shiso
Zeebaars | Le Bar de ligne | Seabass
Zeebaars | little gem | kappers | koolrabi | French dressing
Langoestien | langoustine | Deep sea lobster
Langoestien xxl | mango | wortel | curry Jaïpur | tandoori
Jacobsvrucht | Coquille St-Jacques | Scallops
Coquille | Pancetta | kastanje champignon | Parmezaan | winter Truffel
Hoofdgerechten – Te land en ter zee
Tarbot | Le Turbot | Turbot
Tarbot | kastanje chamignon | beurre blanc | knolselder | pommes soufflé
Zeetong | La Sole | Sole
Noordzee tong | oester “Irish Mor” | grijze garnaal | Riesling sabayon
Kreeft | Le Homard | Lobster
Europese kreeft | Nduja | pulpo | fideua
Zwezerik | Le Ris De Veau | Sweetbread
Zwezerik | shiitake | buikspek | winter truffel
Kalf | Le veau | Veal
Kalf lende | zuurkool | knolselder | pani puri | béarnaise
Wagyu Kagoshima A4 | Le Boeuf Kagoshima Wagyu A5 | Wagyu Kagoshima Beef A5
Wagyu | kimchi | zwarte look | artisjok
Duif uit Anjou | Pigeon | Pigeon
Duif uit Anjou | aardpeer | pecannoot | zwarte olijf | molé
Ganzenlever | Le foie d’oie | Goose liver
Ganzenlever | Beuling | Amontillado | hazelnoot
Aanpassingen in menu’s en à la carte kunnen voor een meerprijs zorgen!