De Pastorie logo

Menu

Menu “Alliance” – Alles naar Wens…
130,00
Aangepaste wijnselectie
45,00
Sappenarrangement
40.00
Dessertwijn (Facultatief)
10,00
Royale Belgain Caviar 10 gram
22.00

"Alles naar Wens…"

Prelude

"Ratte" aardappel | taco spices | eidooier | herfsttruffel
Sparrentak | kastanje | shiitake
Karditsel "Florence" | sambai | courgette | cevenne ui
Chawanmushi | ganzenlever | hazelnoot | dille | rode biet

Menu

Coquille & zeebaars

Coquille & zeebaars | miso | gember | yuzu | basilicum

Noorse langoustine

Langoustine | rendang | sepia | dressing | kokos

Grietbot

Grietbot | umami | salsa macha | choron

Voor de liefhebbers "Royal Belgain Caviar" 10 gram (facultatief)

Hert

Filet van hert | kweepeer | schorseneer | rode kool | cêpes

Braambes

Braambes | Lavendel | dragon

Namelaka

Namelaka | mango | passievrucht | witte chocolade


We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur ! 
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

A la Carte

Voorgerechten

Pommes Moscovit 

Aardappel | "Royale Belgain Caviar Platinum" | zure room

Ganzenlever 2 bereidingen

Terrine | shiso | honingmeloen | verbena
Gebakken | rabarber | appel | hazelnoot

King Krab

King Krab | cavaillon meloen | sesam | "Royale Belgain caviar"

Coquille & zeebaars

Coquille & zeebaars civiche | miso | gember | yuzu | basilicum

Coquille

Coquille | gerookte steur | bloemkool | kalamansi | beurre blanc

Langoustine

Langoustine | mandarijn dressing | sepia | boemboe

Hoofdgerechten

Kreeft

Kreeft | kerrie | bisque | parel couscous | granaatappel

Tarbot

Tarbot moot | Kreeft | bearnaise | kastanje champignon

Zeetong

Zeetong | girollen | groene asperge | mossel | beurre blanc

Polder haas

Harlekijn | schorseneer | spruit | civet  | veenbes 

Wagyu Kagoshima A5

Wagyu | hollandaise | kataifi | courgette | pommes pont neuf 

Grijze patrijs

Patrijs | cêpes | doyenne peer | kastanje | jeneverbes

Hert

Filet van hert | kweepeer| schorseneer| rode kool | cêpes

Fazant

Fazant | witlof | walnoot | pastinaak | fine champagne | herfsttruffel


We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur ! 
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

De Pastorie

Plaats 2
2460 Lichtaart
België

BTW 0445 711 139

Telefonisch bereikbaar van
wo 09u00 uur t/m zo 18u00

Openingstijden

Lunch open
12u00 - 13u15 / Gesloten 17u00

Diner open
18u30 - 20u15 / Gesloten 00u30

Wekelijkse sluiting:
Zondag avond, maandag en dinsdag

Nieuwsbrief ontvangen?

Reserveren
+32 (0)14 557786