
Menu

"Alles naar Wens…"
Prelude
"Ratte" aardappel | taco spices | eidooier | herfsttruffel
 Sparrentak | kastanje | shiitake
 Karditsel "Florence" | sambai | courgette | cevenne ui
 Chawanmushi | ganzenlever | hazelnoot | dille | rode biet
Menu
Coquille & zeebaars
Coquille & zeebaars | miso | gember | yuzu | basilicum
Noorse langoustine
Langoustine | rendang | sepia | dressing | kokos
Grietbot
Grietbot | umami | salsa macha | choron
Voor de liefhebbers "Royal Belgain Caviar" 10 gram (facultatief)
Hert
Filet van hert | kweepeer | schorseneer | rode kool | cêpes
Braambes
Braambes | Lavendel | dragon
Namelaka
Namelaka | mango | passievrucht | witte chocolade
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur ! 
 Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

A la Carte
Voorgerechten
Pommes Moscovit
Aardappel | "Royale Belgain Caviar Platinum" | zure room
Ganzenlever 2 bereidingen
Terrine | shiso | honingmeloen | verbena
 Gebakken | rabarber | appel | hazelnoot
King Krab
King Krab | cavaillon meloen | sesam | "Royale Belgain caviar"
Coquille & zeebaars
Coquille & zeebaars civiche | miso | gember | yuzu | basilicum
Coquille
Coquille | gerookte steur | bloemkool | kalamansi | beurre blanc
Langoustine
Langoustine | mandarijn dressing | sepia | boemboe
Hoofdgerechten
Kreeft
Kreeft | kerrie | bisque | parel couscous | granaatappel
Tarbot
Tarbot moot | Kreeft | bearnaise | kastanje champignon
Zeetong
Zeetong | girollen | groene asperge | mossel | beurre blanc
Polder haas
Harlekijn | schorseneer | spruit | civet | veenbes
Wagyu Kagoshima A5
Wagyu | hollandaise | kataifi | courgette | pommes pont neuf
Grijze patrijs
Patrijs | cêpes | doyenne peer | kastanje | jeneverbes
Hert
Filet van hert | kweepeer| schorseneer| rode kool | cêpes
Fazant
Fazant | witlof | walnoot | pastinaak | fine champagne | herfsttruffel
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur ! 
 Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
