Bijna twee decennia lang wordt de keuken geleid door de cuisinier Carl Wens en is er een persoonlijke stijl ontwikkeld. Hij kan bogen op een indrukwekkende ervaring. Een harmonisch evenwicht tussen klassiek en experimenteel met hier en daar een ingetogen link naar het exotische. Hier krijgt u bijzondere creatieve gerechten, van een riant voorproevertjesbord tot en met het verleidelijke dessert. Allemaal met oog voor garnituur en kwaliteitssauzen. De wijnkaart is met liefde samengesteld. U kunt kiezen uit schitterende mondiale wijnen en voor elk menu en gerecht vindt u de juiste ondersteunende wijn.
Carl Wens volgde een opleiding op de kokschool Ter Duinen in Koksijde. Vervolgens doorliep hij stages bij Le Pre Catalan in Parijs. Daarna werkte hij in verschillende driesterrenrestauants, waaronder Boyer in Reims en Troisgros in Roanne. Ook werkte hij twee jaar in Comme Chez Soi in Brussel en was hij chef-kok in de Watermolen in Kasterlee.
“De eerlijkheid van het product is sowieso het allerbelangrijkste in mijn keuken.”
chef-kok Carl Wens